FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

PEC Zwolle behoudt status ‘nationale voetbalacademie’

De KNVB heeft de jeugdopleiding van PEC Zwolle net als afgelopen seizoen ingedeeld in de categorie ‘nationale voetbalacademie’. Dit is na de internationale voetbalacademie het één-na-hoogste niveau. Elk seizoen worden de jeugdopleidingen van de betaald voetbalorganisaties door de KNVB op vele fronten gescreend en worden onder meer de diverse samenwerkingen onder de loep genomen. Bert Ebbens, manager voetbalacademie van PEC Zwolle, is te spreken over het behoud van de status: ,,We zijn er trots op dat…

Lees verder op PECZwolle.nl: PEC Zwolle behoudt status ‘nationale voetbalacademie’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *