FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Weekprogramma selectie bekendgemaakt

Na een geslaagd trainingskamp in Epe en de 0-3 overwinning op het Belgische KAA Gent geniet de eerste selectie momenteel van een vrij weekend. Vanaf maandag pakken spelers en staf de draad weer op om zich voor te bereiden op de competitiestart. De komende week staan er twee mooie affiches op het programma. Zo speelt PEC Zwolle woensdagavond in Athene tegen Panathinaikos en treft de selectie op zaterdag het Engelse Southampton. Dag Ochtendtraining Middagtraining Maandag 18 juli 10.15 uur Vrij Dinsdag 19 juli Heenreis Griekenland 19.30 uur (Athene) Woensdag 20 juli…

Lees verder op PECZwolle.nl: Weekprogramma selectie bekendgemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *