FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

ICT-sponsoren verzorgen online werkplekken PEC Zwolle

PEC Zwolle is per 1 juli overgestapt op een hagelnieuwe omgeving voor haar kantoorautomatisering. Alle werkplekken van de club zijn gemigreerd van de huidige aanbieder naar de omgeving van Yourhosting. De herinrichting en optimalisatie van de gehele ICT-omgeving van de club is het resultaat van een unieke samenwerking tussen drie sponsoren; Yourhosting, Loyall ICT en X-ICT. Yourhosting zorgt voor de regie van de online kantooromgeving en de uitvoering van de migratie, X-ICT is verantwoordelijk voor…

Lees verder op PECZwolle.nl: ICT-sponsoren verzorgen online werkplekken PEC Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *