FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Trainingsschema voor de komende week

Deze week is de eerste volledige trainingsweek van de voorbereiding. De selectie werkt daarin toe naar de eerste oefenwedstrijd aanstaande zaterdag in Nieuwleusen tegen het Regioteam van Effeweg.nl. Op onderstaande momenten wordt er getraind. Uiteraard is publiek daarbij welkom. Dag Ochtendtraining Middagtraining Maandag 27 juni 10.15 uur Vrij Dinsdag 28 juni 10.15 uur Vrij Woensdag 29 juni Vrij Vrij Donderdag 30 juni 10.15 uur Vrij Vrijdag 1 juli 10.15 uur Vrij Zaterdag 2 juli Vrij 17u: Regioteam – PEC Zwolle (Nieuwleusen) Zondag 3 juli Vrij…

Lees verder op PECZwolle.nl: Trainingsschema voor de komende week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *