FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Conceptschema nieuwe seizoen bekend

Dinsdagochtend heeft de KNVB het concept competitieschema voor het seizoen 2016-2017 gepubliceerd. Indien er geen wijzigingen meer worden aangebracht opent PEC Zwolle het aanstaande eredivisieseizoen met een uitwedstrijd tegen N.E.C. in Nijmegen. Dit duel wordt dan gespeeld op vrijdag 5 augustus. Volgens het conceptschema staat de eerstvolgende IJsselderby gepland op zondag 30 oktober 2016. Dan treffen de Blauwvingers Go Ahead Eagles in Zwolle. Verder sluit PEC Zwolle het seizoen volgens deze conceptplanning net als het vorige…

Lees verder op PECZwolle.nl: Conceptschema nieuwe seizoen bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *