FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Vacature: teammanagers PEC Zwolle voetbalacademie

De PEC Zwolle voetbalacademie vertoont een spectaculaire groei in kwantiteit en kwaliteit en is recent onderscheiden met het certificaat ‘nationale voetbalacademie’. Het komende voetbaljaar spelen alle elftallen van PEC Zwolle op het hoogste of één-na-hoogste niveau. Om alle teams professioneel te begeleiden zijn we voor meerdere teams (namelijk O15, O14, O12, O11 en O10) nog op zoek naar teambegeleiders. Wil jij onderdeel uitmaken van een professionele voetbalacademie en jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van…

Lees verder op PECZwolle.nl: Vacature: teammanagers PEC Zwolle voetbalacademie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *