FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Bestel het nieuwe Jaarboek nu in de voorverkoop!

Het is weer zover… de voorverkoop van het nieuwste PEC Zwolle Jaarboek is gestart! Een schitterend overzicht van het succesvol verlopen seizoen 2015-2016. Naast foto’s en verslagen van de vele duels die PEC Zwolle dit voetbaljaar heeft gespeeld, vind je in dit Jaarboek ook leuke achtergrondverhalen met onder meer voetbalgrootheid Finidi George en Braziliaans jeugdinternational Gustavo Hebling. Tevens vertelt Rini Coolen mooie anekdotes over zijn avontuur als ad-interim bondscoach van Aruba. Gesigneerd door…

Lees verder op PECZwolle.nl: Bestel het nieuwe Jaarboek nu in de voorverkoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *