FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

PEC Zwolle Vrouwen wint oefenduel met ruime cijfers

Donderdagavond speelde PEC Zwolle Vrouwen de laatste oefenwedstrijd van dit seizoen. Op sportpark Ezinge Alcides was FC Meppel/Alcides Vrouwen de opponent. Om 20.00 uur werd er in Meppel onder prettige weersomstandigheden afgetrapt. Uiteindelijk bleek de Zwolse selectie een maat te groot voor het regioteam. Door doelpunten van Rebecca Doejaaren (7x), Sharon Bruinenberg (4x), Anouk van Vilsteren (3x), Suzanne Giesen (2x), Jorie Schepers, Nadja Olthuis en één eigen treffer eindigde de wedstrijd uiteindelijk in…

Lees verder op PECZwolle.nl: PEC Zwolle Vrouwen wint oefenduel met ruime cijfers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *