FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

PEC Zwolle verrast 5000e seizoenkaartverlenger!

Ruim 5000 seizoenkaarthouders hebben reeds besloten hun seizoenkaart bij PEC Zwolle te verlengen. Een schitterend aantal, aangezien het verlengen pas enkele weken, en voor de Marten Eibrink-tribune sinds enkele dagen, mogelijk is. De 5000e seizoenkaartverlenger Robert John Barrink werd door Joost Broerse in de Fanshop verrast. De commercieel directeur overhandigde hem een mooi wedstrijdshirt en een boeket bloemen. Huidige seizoenkaarthouders, die ook volgend seizoen van een plek verzekerd willen zijn, lezen hier alle informatie die nodig…

Lees verder op PECZwolle.nl: PEC Zwolle verrast 5000e seizoenkaartverlenger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *