FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Trainersstaf PEC Zwolle voetbalacademie 2016/2017

De trainersstaf van de PEC Zwolle voetbalacademie voor het komende voetbalseizoen is rond. De club is content met deze samenstelling, aangezien het een prima mix is van trainers met een verleden in het betaald voetbal en trainers met een pedagogische achtergrond. Hieronder een overzicht van de trainer(s) per jeugdelftal. Ook de keeperstrainers zijn voor komend seizoen bekendgemaakt. Etienne Stomp en nieuwkomer Jacob Mulder gaan deze trainingen invullen. Team Trainer(s) PEC Zwolle O19 Henk Brugge PEC Zwolle O17 Alexander Palland PEC Zwolle O16 Niek Loohuis PEC Zwolle O15 Mark Looms…

Lees verder op PECZwolle.nl: Trainersstaf PEC Zwolle voetbalacademie 2016/2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *