FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Ruim 4.800 seizoenkaarthouders hebben al bijgetekend!

Ruim 4.800 seizoenkaarthouders hebben reeds besloten hun seizoenkaart bij PEC Zwolle te verlengen. Een ontzettend hoog aantal, aangezien het verlengen pas enkele weken, en voor de Marten Eibrink-tribune sinds enkele dagen, mogelijk is. Huidige seizoenkaarthouders die ook volgend seizoen van een plek verzekerd willen zijn, lezen hier alle informatie die nodig is om te verlengen. Mensen die op dit moment nog geen seizoenkaart hebben, maar deze wel graag willen aanvragen dienen nog even geduld te hebben….

Lees verder op PECZwolle.nl: Ruim 4.800 seizoenkaarthouders hebben al bijgetekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *