FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Slechte tweede helft breekt PEC Zwolle Vrouwen op

Waar vele Zwolse supporters vrijdagavond aanwezig waren bij het sfeervolle Supportersfeest in het hoofdgebouw van het IJsseldelta stadion, vond op het veld een competitiewedstrijd van PEC Zwolle Vrouwen plaats. Om 19.30 uur werd er afgetrapt voor het begin van dit duel. De eerste grote mogelijkheid van de wedstrijd is voor ADO Den Haag Vrouwen. Kirsten Bakker trapt de bal te nonchalant terug richting keeper Nadja Olthuis, waardoor Lineth Beerensteyn het leer kan onderscheppen. Ze…

Lees verder op PECZwolle.nl: Slechte tweede helft breekt PEC Zwolle Vrouwen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slechte tweede helft breekt PEC Zwolle Vrouwen op

Waar vele Zwolse supporters vrijdagavond aanwezig waren bij het sfeervolle Supportersfeest in het hoofdgebouw van het IJsseldelta stadion, vond op het veld een competitiewedstrijd van PEC Zwolle Vrouwen plaats. Om 19.30 uur werd er afgetrapt voor het begin van dit duel. De eerste grote mogelijkheid van de wedstrijd is voor ADO Den Haag Vrouwen. Kirsten Bakker trapt de bal te nonchalant terug richting keeper Nadja Olthuis, waardoor Lineth Beerensteyn het leer kan onderscheppen. Ze…

Lees verder op PECZwolle.nl: Slechte tweede helft breekt PEC Zwolle Vrouwen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *