FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

PEC Zwolle verliest, maar bereikt play-offs!

PEC Zwolle heeft de laatste reguliere competitiewedstrijd met 1-3 verloren van PSV. Het Zwolse doelpunt werd gescoord door Ouasim Bouy. De Blauwvingers zijn desondanks geplaatst voor de play-offs om Europees voetbal. Dit aangezien PEC Zwolle op een mooie achtste positie in de Eredivisie is geeïndigd. Daarnaast mocht tegenstander PSV zich door deze overwinning kronen tot landskampioen. PEC Zwolle feliciteert de Eindhovenaren met deze schitterende prestatie. Zwolle eindigt door de resultaten van Feyenoord – NEC (1-0), FC Twente…

Lees verder op PECZwolle.nl: PEC Zwolle verliest, maar bereikt play-offs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *