FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Kennispoort en Regio Zwolle United verlengen samenwerking

Kennispoort Regio Zwolle en PEC Zwolle / Regio Zwolle United hebben de bestaande samenwerking verlengd. De organisaties werken samen sinds 2014, met als doel om de kracht van voetbal in te zetten om meer regionale ondernemers te betrekken bij innovatie en de kansrijke sectoren in de Regio Zwolle. De overeenkomst werd ondertekend door Marius Woldberg (directeur Kennispoort Regio Zwolle) en Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United). Ondernemerskringen Een voorbeeld uit het partnerschap is de samenwerking rondom…

Lees verder op PECZwolle.nl: Kennispoort en Regio Zwolle United verlengen samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *