FC Zwolle

Dagelijks al het FC Zwolle nieuws voor jou verzameld!

Lees hier alle informatie over de seizoenkaartverlenging

De publieke tribunes zijn tijdens het seizoen 2015-2016 nagenoeg elke wedstrijd vroegtijdig uitverkocht geweest! Mede door deze fantastische support zijn er door PEC Zwolle mooie resultaten geboekt tijdens de thuiswedstrijden. Ook richting volgend seizoen gaat de club daar weer vol voor! Hieronder tref je de informatie aan die nodig is om de volgende jaargang een seizoenkaart aan te schaffen. Neem de tijd om dit bericht zorgvuldig door te lezen. Stadionuitbreiding en seizoenkaartverlenging Marten Eibrink-tribune…

Lees verder op PECZwolle.nl: Lees hier alle informatie over de seizoenkaartverlenging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *